NAV-TEÁOR program letöltése (v2.1.3.).
(A NAV 13T201T TEÁOR változásbejelentő űrlap gyors elkészítéséhez.)

(Méret: 80 Mb.; verziószám(2013.01.15.): v2.1.3.)


"A kutyának a tolvaj idegen-szaga és nem erkölcsi értéke nyilallik az orrába."
(Tamkó Sirató Károly)

A NAV 13T201T TEÁOR változásbejelentő űrlap gyors és egyszerű elkészítése:
Ezt a szoftverünket könyvelőknek, könyvelő irodáknak, ügyvédeknek és ügyvédi irodáknak egyaránt ajánljuk.
NAV-TEÁOR szoftverünk feladata, hogy leegyszerűsítse és felgyorsítsa a TEÁOR változásbejelentések készítésekor a TEÁOR tételek összeválogatását és rögzítését.
A megfelelő adathalmaz rögzítését követően a rendszer az adatokat az ÁNYK-AbevJava szoftver számára külső fájlba exportálja (XML fájlt készít).
Kérésre az exportálást követően azonnal meghívja az ÁNYK-AbevJava programot úgy, hogy mindjárt betölti a 13T201T jelű űrlapba a rögzített adatokat. Természetesen az elkészített XML fájl bármikor később is megnyitható az ÁNYK-AbevJava programmal, így az űrlap később is előállítható és beküldhető.

Töltse le a programunkat és próbálja ki:
(ÚJ) NAV-TEÁOR program letöltése (klikk).
A kipróbálás ingyenes, regisztráció hiányában a program DEMO-ként fut (XML fájlt nem készít).
Windows VISTA és Windows 7 operáciiós rendszer esetén a feltelepített programot indító fájl tulajdonságainál (c:\vibastile\navteaor\navteaor.exe) "XP kompatibilitást" és "rendszergazdai jogot" kell beállítani!

A telepítés, megrendelés, beszerzés részleteiről, valamint a program alapvető szolgáltatásairól olvashat az alábbi tájékoztató anyagban:
Beszerzési és termék tájékoztató letöltése (klikk).
Megrendelő űrlap kitöltése és küldése (klikk).
Átalánydíjas szerződés letöltése (klikk).


A rendszer alapvető szolgáltatásai:

  • A TEÁOR tételek nemcsak egyenként rögzíthetők, hanem tömeges adatimport is lehetséges akár külső fájlokból (pl.: Társasági Szerződés), akár a programba beépített adattörzsekből.
  • A programba beépített TEÁOR03 és TEÁOR08 adattörzsekből történő adatimport esetén a meghívott adattörzsben egyszerűen kipipáljuk az egérrel a szükséges TEÁOR tételeket, majd egyetlen gombnyomásra beemeljük azokat.
  • Külső szöveges fájlban szereplő TEÁOR jegyzéket úgy tudunk a programba tömegesen importálni (pl.: Társasági Szerződés word dokumentumból), hogy az egérrel kijelöljük a TEÁOR tételek felsorolásának szövegblokkját, majd a programunkba átlépve egyetlen gombnyomással beimportáljuk azokat.
  • Amennyiben a TEÁOR tételek rögzítése egyenként történik, a program akkor is segít az adatbevitelben azzal, hogy a szám alapján beírja a szövegezést, továbbá a szöveg néhány betűjének beírása után a teljes szöveget képes megkeresni és beírni.
  • A program beépítve tartalmazza a TEÁOR03 és a TEÁOR08 törzseket, ezek között fordítani (átsorolni) is tud a "TEÁOR varázsló" funkciójával (természetesen az űrlapunkra nemcsak ezen két törzsnek megfelelő tételt vihetünk fel, hanem bármilyen tartalmú TEÁOR tételt).
  • A rendszer központi törzsben képes tárolni az űrlapokon megadandó aláírók adatait, az aláíró kiválasztható az űrlap készítésekor.
  • Az XML fájl a fentiek alapján olyan tartalommal készül el, hogy gyakorlatilag az ÁNYK programban már nem szükséges kiegészítéseket tenni (de természetesen lehet).
  • A program kezelése könnyen elsajátítható, megbízható technológiai alapokon nyugszik, stabil működési jellemzőkkel használható.

Néhány programkép:


Programképek


Lap eleje


Lap eleje