Programok regisztrálása:

A regisztrációra azért van szükség, mert a program egyébként korlátoz bizonyos funkciókat (pl.: DEMO felíratú bizonylat nyomtatása, XML export nem elérhető stb.). A DEMO program egyéb működési jellemzőit tekintve teljesen azonos az "élesített" programmal. Miután a regisztráláshoz sem kell a programot lecserélni, vagyis a DEMO programot fogjuk "élesíteni", így a DEMO üzemmód mindenképpen lehetőséget ad arra, hogy kipróbálhassa a terméket, megismerkedjen stílusával, azaz megfelelő információval rendelkezzen ahhoz, hogy eldönthesse, szüksége van-e a termék tartós használatára.
Amennyiben tehát nem tart igényt a termékre, ne regisztrálja.

A regisztrációs szám megkérésével Ön egyértelműen elfogadja a szoftver használatának feltételeit, annak minden jogával és kötelezettségével együtt.

A regisztráláshoz elengedhetetlenül szükséges, hogy a program fel legyen telepítve a számítógépre. Indítsa el a megfelelő programot és lépjen be a megfelelő jelszavakkal (lásd: a főmenü LETÖLTÉS menüpontjában látható táblázatot).
Minden programunkban van egy Regisztráció menüpont(az EurOn esetében ez a menüpont a beállítások alatt található, a többi program esetében a főmenüben látható).


Belépve a menüpontba a fenti képhez hasonló ablak jelenik meg.
Önnek a REGISZTRÁCIÓS AZONOSÍTÓ mezőben látható karaktersorozatot kell hozzánk eljuttatnia, vagy telefonon bediktálnia.
Cégünk ez alapján közli Önnel az Ön programjának egyedi regisztrációs kódját.
Önnek be kell írnia a Regisztrációs kód mezőbe ezt a kódot, majd meg kell nyomnia a Regisztrál nyomógombot. Amennyiben a program megköszöni a vásárlást, akkor a termék regisztrációja sikeres volt.
Kívánjuk, hogy termékünk hasznos segítőtársa legyen munkájában!

E-mail: vibastile@vibastile.hu