Elektronikus Fizetési Meghagyás és Végrehajtási Lap program letöltése(v1.6.1.)
A program a 2023.08.01-től hatályos új sémadefiníció szerint működik.

(Méret: 78 Mb.; verziószám(2023.08.01.): v1.6.1.)


"A pénz jobb, mint a szegénység, már csak anyagi szempontból is."
(Woody Allen)

Elektronikus Fizetési Meghagyás és Végrehajtási Lap program a MOKK sémadefiníciója szerint:
Egy okos program, amely az Ön számítógépén dolgozik, amely mindig megbízhatóan működik és amellyel könnyen és gyorsan elkészítheti az FMH és VH kérelmit!
Egyszerre, egy feladással akár többszáz kérelmet is benyújthat.

Újdonság, csak ebben a programban!
"Excel - FMH/VH... sohasem volt még ilyen egyszerű...!"
Hihetetlen egyszerűség és gyorsaság EXCEL táblázatban tárolt adatok importjával!
Nagy mennyiségű FMH és VH kérelem készítése egyaránt, rövid idő alatt, néhány gombnyomással!

Programunk remekül támogatja az EXCEL táblázatban tárolt kérelem adatok alapján történő tömeges FMH és VH kérelem készítését.
Természetesen az "Excel import" funkció csak egy lehetőség, a kérelmek a hagyományos módon, közvetlen adatbevitellel is előállíthatók.

Különösen nagy hasznát vehetik ennek a funkciónak a nagy ügyfél érintettséggel dolgozó cégek, szervezetek, a társasházak képviselői, pénzintézetek, biztosító társaságok stb. A lényeg csak az, hogy a kötelezettekről legyen EXCEL-ben tárolt adatbankunk. Amennyiben nem csak az ún. "személyes" adatokat, hanem a kérelem elkészítése szempontjából a legfontosabb adatokat is (követelés összege, jogviszony kezdete, vége, stb.) tároljuk, akkor Önnek nyert ügye van. A programunk egyszerű gombnyomásra képes ezen adatok alapján elkészíteni az elektronikus FMH vagy VH kérelmet.

Töltse le a programunkat és próbálja ki:
(ÚJ) Fizetési Meghagyás program letöltése (klikk).
A kipróbálás ingyenes, regisztráció hiányában a program DEMO-ként fut (XML fájlt nem készít).

Windows VISTA és Windows 7 operáciiós rendszer esetén a feltelepített programot indító fájl tulajdonságainál (c:\vibastile\efmh\efmh.exe) "XP kompatibilitást" és "rendszergazdai jogot" kell beállítani!

A telepítés, megrendelés, beszerzés részleteiről, valamint a program alapvető szolgáltatásairól olvashat az alábbi tájékoztató anyagban:
Beszerzési és termék tájékoztató letöltése (klikk).
Szoftvereink ügyvédek, ügyvédi irodák számára (klikk).
Megrendelő űrlap kitöltése és küldése (klikk).
Átalánydíjas szerződés letöltése (klikk).

A szoftver legfontosabb jellemzői:

 • Excel táblázatból tömeges kérelem import.
 • "Kamat varázsló" kamat automata a Ptk. 301. § (1) és a Ptk. 301/A. § (2) szerint.
 • Beépített törzsek segítik a gyors kitöltést.
 • A költségtípusok törzsben az egyes költéség tételekhez kamat-láb, valamint minimum összeg adható meg, így a követelés összegéből a költségeket a program származtatni tudja.
 • Az egyes beadványok minden adata gombnyomással betölthető egy új beadványba.
 • A program a kötelező mezők kitöltését ellenőrzi, ezzel is elősegíti a helyes kitöltést.
 • A letárolt beadványok tetszés szerint választható módon vagy a jogosultak, vagy a kötelezettek szerint, rendezett formában jeleníthetők meg.
 • Az elkészített beadvány nyomtatási formában is azonnal megtekinthető a képernyőn.
 • A beadványból a program egy gombnyomásra XML fájlt hoz létre a felhasználó által megadott néven és könyvtárban (elektronikus beadvány).
 • A letárolt beadványok különböző szűrő feltételek megadásával is visszakereshetők (dátum, jogosult, kötelezett, ügyszám).
 • A program a MOKK által meghatározott adattörzseket is tartalmazza, az ilyen mezők kitöltésekor legördülő listából lehet tételt választani (pl.: személytípus, jogállás stb.).
 • A szoftver kezelése könnyen megtanulható.
 • Az adatbázisa hálózati-központi gépen is elhelyezhető.
Programunk nem a weben fut, hanem klasszikus módon az Ön számítógépére telepíthető, amelynek igen nagy előnye, hogy az Ön által létrehozott valamennyi beadvány, XML fájl és törzsadat helyileg, az Ön gépén kerül elmentésre. Az adatai tehát mindig "kéznél" vannak, nem függ a használat az internet stabilitásától.

A beadványok gyors elkészítését a több mint 20 db. beépített adattörzs (jogosultak, kötelezettek, kamat-lábak stb.), valamint az egyszer letárolt adatok újbóli felhasználhatósága, beemelhetősége biztosítja. Az elkészített nyomtatvány kinyomtatható, valamint a MOKK mindenkor hatályos sémadefiníciójának megfelelő XML fájlba exportálható. Az XML fájlt elektronikus aláírással és időbélyegzővel ellátva (pl.: e-szignó szoftver) a MOKK rendszere felé kell továbbítani a MOKK által üzemeltetetett weboldal és szabályrendszer alkalmazásával (regisztráció, bejelentkezés stb.).

A formanyomtatvány nyomtatási képének részlete:Néhány képernyő kép a programból:
Írásképek
Programképek


Lap eleje


Lap eleje


Lap eleje


Lap eleje


Lap eleje